Ny beställningsbild

God morgon!
 
Jag har precis satt mig vid skrivbordet med en kopp svart kaffe, och lyssnar på "Är ni ihop?"-podden samtidigt som jag ritar. Myys! Egentligen borde jag börja plugga igen efter påskledigheten, men jag tänkte att jag sparar det till efter lunch. Man får passa på att rita när kreativiteten finns där ;) 
 
Igår sa jag ju att jag skulle visa er hur den nya beställningsbilden ser ur – så här är den:
 
Jag blev så glad när jag fick förfrågan att rita denna bild, för den utstrålar sådan glädje. Ser ni hur glad hästen ser ut? :D Jag älskar att fånga en känsla i mina teckningar! 
 
Nu ska jag fortsätta med ritandet, innan jag blir så illa tvungen att återgå till verkligheten för en universitetsstudent. Woho ;) Hoppas att ni får en underbar tisdag, så hörs vi!
Konst | | Kommentera |

Underbara ledighet

Alltså, påsk och ledighet <3 Som jag har längtat! De senaste veckorna har verkligen gått i ett, och det känns som att jag knappt har hunnit andas. Gissa hur uppskattad påskledigheten är? Jag har verkligen passat på att njuta av god mat, läsning, ritande och skidåkning. Gjort saker som jag har velat göra, istället för saker som jag borde göra. Underbart!
 
Jag har dessutom fått ytterligare en beställning, så nu är jag extra taggad på att rita massor. Då är det skönt när inget skolarbete är i vägen ;) Det är bäst att passa på, för snart börjar allvaret på riktigt igen. Så denna måndag ska ägnas åt tecknande, och läsande. För min nya bok av Nora Roberts är så bra! Kan inte sluta läsa, haha. 
 
Så här har min morgon sett ut. Kan inte klaga ;)
 
Nu ska jag återgå till boken. Senare tänkte jag dela med mig av min nya beställningsbild, för nu har jag kommit en bit på vägen med den. Vi hörs sen! 
 
Vardag | | Kommentera |

Syskon

God morgon! 
 
Jag sitter med en rykande kopp kaffe i ena handen, och med överstrykningspennan i den andra. Dags att bli effektiv igen! Jag får helt ärligt säga att jag inte har krökt ett finger när det gäller skolarbetet sedan min tenta i fredags, vilket faktiskt var väldigt välbehövligt. Terminen har gått i ett, och jag har knappt haft tid att göra någonting känns det som. Så nu passade jag alltså på! Dessutom hade jag en beställning som behövde bli klar i tid, och då kunde jag ju inte prioritera något annat ;) Här ser ni resultatet:
 
 
Jag blev jättenöjd! Det är ganska svårt att rita människor tycker jag (som är van vid att rita hästar). Men roligt är det! Och jag vill verkligen fortsätta öva, så att jag blir lika bra på det som på att rita djur. Årets mål, helt klart :D
 
Nu ska jag återgå till pluggandet. Vi hörs!
Konst | | Kommentera |
Upp